Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wyłączona opcja przelewu punktów w Chomikuj.pl
To doczytaj dalej ,jest punkt że administracja ma prawo zmnienić regulamin w każdej chwili
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
Heart 
Cytat:Ja jeszcze się spróbuje dowiedzieć co można zrobić dokładnie w tej sprawie
jedynie co można zrobić namówić największych uploaderów czyli Massive-X azazelangel2000 chudzienki Hades-2012 i innych żeby nic nie wrzucali tylko jestem ciekaw czy coś by to dało jak myślicie?
Nic to nie da!!!!
Wiecie ile jest uploaderów?? Zrozumcie ze około 100 tys. wrzuca pliki. Nawet jak tylko 1000 osób będzie wrzucać to chomikuj zarobi, nawet jak 10 osób to kase dostanie. Przyciesz to te same pliki będą !!!
No niestety, trzeba się z tym pogodzić. Co do handlu punktami (czyli kradzieżą jak to nazwano przez użytkowników), to kto w tym kraju nie kradnie począwszy od zwykłych ludzi po tych rządzących naszym państwem. Pozdrawiam
Dokładnie, tak jak pisze Negr1 - jak nie oni to ktoś inny będzie wrzucać pliki... chociażby dla hobby, a takich osób - co będą chcieli pobrać te pliki, będzie na pęczki.
(20.12.2012, 20:20)WithNight napisał(a): Dokładnie, tak jak pisze Negr1 - jak nie oni to ktoś inny będzie wrzucać pliki... chociażby dla hobby, a takich osób - co będą chcieli pobrać te pliki, będzie na pęczki.

Dokładnie. To była tylko kwestia czasu kiedy ukrócą możliwośc łatwego zarobku sprzedając pkt na lewo. Ja będę nadal pobierać z chomika bo jest tam wiele plików których niekiedy nigdzie indziej nie można znależć
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
Już tak nie jęczcie. Jak mają wycofać zmiany to je wycofają, ale pewnie tak się nie stanie. Jak komuś chomik już nie potrzebny to ja go przyjmę:diabel
I tak jutro koniec ŚwiataPuknijsie

Najlepiej puśćcie plotkę że komuś policja wjechała na chatę z nakazem, i skonfiskowała sprzęt. Wtedy jak to zwykle bywa użytkownicy będą masowo usuwać i blokować konta:-) I to na stałe a nie na marne kilka godzinHaha
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
Ale fakt faktem regulamin nie został uaktualniony w dniu zmiany, więc mimo wszystko coś jest na rzeczy.
Jak ktos zalozy cos nowego,w zastepstwie chomika, to dajcie znac :D
5fantastic.pl, ale nie o tym temat.