Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wyłączona opcja przelewu punktów w Chomikuj.pl
Ktos ma w tym interes, zeby blokowac ludziskom wszystko na chomiku. Pomalu ,pomalu i okaze sie, ze cos nowego i podobnego do chomika sie "wylegnelo". :diabel
airline - fajnie by było ;)

Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
(21.12.2012, 00:32)dimix napisał(a): airline - fajnie by było ;)

Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2

Gwiazdy na niebie i cienie na ziemi na to wszystko wskazuje, ze tak jednak bedzie.
Haha
Za duzo ostatnimi czasy wszystko blokowane i znika, ktos bardzo ciezko pracuje zeby chomika rozwalic i oglosic cos swojego, nowego i "lepszego" Wysmiewa
Szans nie ma. Chomikuj utrzymują potężne, całkiem dosłownie potężne serwery. Bez pieniędzy się nie da, a choćby za prąd trzeba płacić. Wszystko tylko pieniądze i pieniądze...
(21.12.2012, 00:42)Bub17 napisał(a): Szans nie ma. Chomikuj utrzymują potężne, całkiem dosłownie potężne serwery. Bez pieniędzy się nie da, a choćby za prąd trzeba płacić. Wszystko tylko pieniądze i pieniądze...

Nie szuka sie sensu, tam gdzie go nie ma.
Jezeli ktos mi odpowie sensownie na chociaz jedno tylko pytanie, dlaczego zlikwidowano PayPal dosc spory zarobek dla chomika od Polakow z zagranicy, to chyle czola przed ta osoba.
Dlaczego jest tylko dostep zakupu na chomiku, tylko dla ludzi zamieszkalych w Polsce ?

Pytan jest wiecej, a odpowiedzi brak.
Nawet odpowiedzi w mailach sa bezsensowne, ani ladu , ani skladu konkretnego nie ma w nich :diabel
(21.12.2012, 00:58)arline napisał(a): Jezeli ktos mi odpowie sensownie na chociaz jedno tylko pytanie, dlaczego zlikwidowano PayPal dosc spory zarobek dla chomika od Polakow z zagranicy, to chyle

Bo tak działa monopol. Polska mało co znaczy, mamy nie swój rynek. Wykrwawiają nasz kraj doszczętnie. A teraz niech mi ktoś zarzuci że jestem z PiS-u... To ja już zwątpię w ludzkość.
Nie wiem czy czytaliście regulamin w pierwszym dniu wprowadzenia go ale tam nie było mowy że mogą w każdej chwili zmienić regulamin, dopiero po mailu to dodali co by ewidentnie oznaczało że oszukali, jak coś wymyślę więcej dam znać, a oni to wykorzystują że nikt właśnie nie czyta...
(21.12.2012, 01:17)Bub17 napisał(a): Bo tak działa monopol. Polska mało co znaczy, mamy nie swój rynek. Wykrwawiają nasz kraj doszczętnie.
No wlasnie. I tutaj jest ten ciemny-punkt chomika, gdyby komus zalezalo aby chomik wywindowal sie ponad niebiosa, PayPal istnial by dalej, sms-y z zagranicy byly by wdrozone do platnosci.
Tak jak to jest na innych portalach, pierwszy z brzegu np: iitv.info

Czyli komus nie zalezy na wywindowaniu chomika, lecz na jego pogrzebaniu.

Co do kraju, to nie-rzad wysysa reszte krwi Polskiej.
Szwajcarzy wiedza tylko tyle, ze Polska lezy w Rosji i ze Polacy to terrorysci wlasnego rzadu i mordercy Zydow.
Ot i cala prawda sprzedawana przez polskie media za granica.
Dużo rzeczy na chomiku jest, sam wiem że oprócz piractwa są rzeczy niezbyt dobre dla rządu i nie tylko... Tu piractwo, tracą korporacje filmowe, muzyczne, gier, tam materiały ukryte u kogoś, coś co z YT usunęli a się zachowało. Wielu Polaków oszczędza też na chomiku...
(21.12.2012, 01:27)pawel4325 napisał(a): Nie wiem czy czytaliście regulamin w pierwszym dniu wprowadzenia go ale tam nie było mowy że mogą w każdej chwili zmienić regulamin, dopiero po mailu to dodali co by ewidentnie oznaczało że oszukali, jak coś wymyślę więcej dam znać, a oni to wykorzystują że nikt właśnie nie czyta...

Pracuj , pracuj nad tym Takjest

Przyda sie kazda informacja :) Tyle lat na chomiku jestem i takich cyrkow nie wdzialam jeszcze, jak ostatnimi czasy sie wyprawia.

Tak dla inf. niemcom w 2011 r. zamkneli kino.to; po miesiacu wlasciciele otworzyli te sama stronke z nazwa movie2k; ( Niemcy potrafia dbac o swoich, nie tylko o obcych jak to ma miejsce w Polsce.)

Szkoda tylko, ze nie wypowiadaja sie ludzie, ktorzy z chomikiem maja cos wiecej wpolnego.

(21.12.2012, 01:46)Bub17 napisał(a): Dużo rzeczy na chomiku jest, sam wiem że oprócz piractwa są rzeczy niezbyt dobre dla rządu i nie tylko...

Zlego diabli nie wezma :diabel Niech sobie lepiej zapala nastepna juz, 5-a hanukowa siwiece i mycke naloza, beda bardziej szczesliwsi.

(21.12.2012, 01:46)Bub17 napisał(a): Tu piractwo, tracą korporacje filmowe, muzyczne, gier, tam materiały ukryte u kogoś, coś co z YT usunęli a się zachowało. Wielu Polaków oszczędza też na chomiku...

hmm no ja nie wiem, tutaj siciaganie nie jest piractwem, dopoki jest dla uzytku wlasnego.
Hamerykanie probowali na Szwajcarach wymusic ogloszenie piractwa, lecz Szwajcarzy odpowiedzieli im, iz takie domowe sicaganie poprawia tylko sprzedarz orginalow i nie uznaja tego za piractwo, koniec kropka. Tak wiec hamerykanie moga sobie swoje grozby i prosby wsadzic w czarny otwor. :diabel

Niechce mi sie teraz szukac tego artykulu, ale piractwem jest tylko kopiowanie i sprzedawanie utworow czy filmow.

Niechcialo mi sie szukac, ale znalazlam, tak dla info.przykladu. (przelozyc mozna sobie na orginalny jezyk.)

http://translate.google.com/translate?hl...I0BEO4BMAg