Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wymagająca wyobraźni grafika. Nagroda za najlepszą pracę!
Witajcie! Dziś trochę nietypowo... Widziałem ostatnio do czego zdolni są obecni na forum graficy i postanowiłem skorzystać z okazji i rzucić im dość ciężkie wyzwanie ;)

Od kilku lat zastanawiam się nad tatuażem. Nigdy nie zrobiłbym sobie bezsensownego malowidła na ciele, które nic dla mnie nie znaczy. Wiele czasu poświęciłem zastanawiając się co ma być podmiotem sztuki na mojej skórze. Wiem co dokładnie chce sobie wytatuować, ale nie mam kompletnie dokładnej wizji tego arcydzieła. Może po prostu brak mi wyobraźni... ;) Całość ma przedstawiać feniksa w płomieniach (bardzo płomienny) i wkomponowane w całość słowa "Never give up". Widzę to bardziej w taki sposób - Płonący i rozświetlony ptak, jakby rodzący się do życia, lekka furia i emocje (ciężko mi to wyrazić), po środku natomiast wtopiony płonący lub po prostu ładnie wkomponowany jasny tekst z ciemną obwolutą, niekoniecznie w lini prostej poziomo, a bardziej zbity. Tatuaż będę robił na lewej piersi, tak że płomienie, czy skrzydło spokojnie mogą wychodzić na bark.

Za najlepszą pracę przewiduję nagrodę wartości 100 000pkt.
Każdy użytkownik prezentujący zaś konkretną grafikę otrzyma za zgłoszenie 10 000pkt

Tatuażu nie robię jutro czy pojutrze... Jeśli się szybko zdecyduje, to zapiszę się jeszcze w tym roku. Nie pali mi się pod nogami. Temat zakładam bo być może wasze sugestie pomogą mi w ostatecznym wyborze grafiki na własne ciało ;)

Feniks tego typu tylko może bardziej 3D

[Obrazek: Fenix_by_betk.jpg]
  Odpowiedz
Ja mogę wziąć udział. :)
  Odpowiedz
Ten tatuaż będzie kolorowy czy czarny?
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
kolor. Dlatego mówię o płomieniach ;) Raczej ciężko byłoby oddać całość w czarno-białych barwach ;)

W sumie ten ptaszek, który zamieściłem w temacie bardzo mi się podoba. Kolorystyka uderza idealnie. Są płomienie, fajnie rozstawione skrzydła itd. No cóż, zostawiam wszystko waszej wyobraźni ;)
Podnoszę nagrodę do 100 000pkt. Za każde zgłoszenie płacę nie 5, a 10k. No Panowie, pokażcie na co was stać ;)
  Odpowiedz
Już na dniach dodam swoją propozycję, myślę że to jeszcze aktualne.
Dlaczego tak długo? - update PhotoShop do wersji 13 (CS6).
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Jak najbardziej aktualne. W międzyczasie znalazłem dziewczynę która przygotowuje mi właśnie kilka szkiców. Bardzo cieszy mnie fakt, że zgodziłeś się podjąć tej pracy. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
  Odpowiedz
Mysle ze w nieco innej forumie:
http://img411.imageshack.us/img411/7246/feniks.jpg
10tys poprosze na chomika:
http://chomikuj.pl/Zassssa
Bo watpie ze wygram
  Odpowiedz
Jutro postaram się jakoś z tym pobawić :)
  Odpowiedz
Up prace z googli 3 graca to moj avatar na pewnym forum..
  Odpowiedz
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości