Konta premium też powinny dostawać więcej transferu tygodniowo, w tej materii chomikuj nie zrobiło zmian nie wiem już od jakiego czasu
Wymiana punktów na transfer
|
||
21.07.2012, 14:56
Czy nie wydaję się wam, że chomikuj.pl powinno wprowadzić kolejne opcje wymiany punktów na transfer ? Obecnie mamy do wyboru tylko 1,2 i 5 gb co nie przystaje już do realiów wielkości plików i szybkości transferu. Oczywiście można kupić 5gb x-razy, ale chodzi mi o to by była stosunkowa tańsza opcja na 10 gb, 20, 50, 100 itd.
Konta premium też powinny dostawać więcej transferu tygodniowo, w tej materii chomikuj nie zrobiło zmian nie wiem już od jakiego czasu Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
21.07.2012, 15:15
Tak, chomikuj powinno wreszcie coś z tym zrobić. Mi na przykład zawsze brakuje transferu i muszę go dokupić, a taka postać rzeczy jest dobijająca. Może zdarzy się ktoś, kto napisze do adminów strony i może wreszcie to poprawią. Naprawdę, przydałoby się to użytkownikom.
21.07.2012, 17:23
Popieram. Powinna być jeszcze, co najmniej, opcja wymiany punktów na 9 GB transferu.
W dobie plików w formacie mkv i rozdzielczości HD zaledwie 10GB tygodniowo wypada bardzo nędznie. Jest opcja wykupu 9 GB jednak ta opcja kosztuje prawie 8 zł i nie ma możliwości zapłaty punktami. Uważam, że na dzień dzisiejszy jedna osoba nie wskóra niczego, ale w grupie moglibyśmy coś zdziałać. Gdyby każdy z forumowiczów wystosował w tej sprawie pismo, na pewno nie przeszłoby niezauważone.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Co do tego to macie racje. 10Gb co tydzień to jest nic. I te kupne transfery na punkty niech też zwiększą.
Ja uważam że niech jedna osoba da wzór(gotowe pismo) aby wysłać do nich i każdy by takie wysłał.
22.07.2012, 14:13
W dobie ripowanych blu-rayów (których nie sposób uświadczyć na chomikuj) ważących 50-150GB 10GB faktycznie wypada nędznie. Ale do oglądania na PC wcale nie potrzeba najlepszego formatu i jeśli ktoś nie jest maniakiem filmowym to całkowicie da się to ogarnąć - 3GB na film w 720p to 3 filmy tygodniowo. Akurat starcza na weekend.
Wątpię aby się zgodzili na coś takiego bo im się to zacznie nie opłacać. Wyższe transfery to rzecz jasna mniejsze koszta dla nas, no ale mozna spróbować, może się jednak uda.
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
a moim zdaniem muszą w końcu uatrakcyjnić ofertę, bo ludzie odpłyną na stronki typu no-premium, co prawda trzeba się czasem naszukać na warezach, ale ostatecznie zadecyduje $
większy transfer za niższą ilość punktów = więcej pobrań = więcej punktów dla uploaderów = większy ruch na chomikuj |