Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wymyśl nazwę dla profilu na Facebooku
Atramentowe Serca
  Odpowiedz
Literutopia
Pismomani
Czytomania
Zaczytani
Księgalaktyka
Uniwersum Książek/i
  Odpowiedz
Z powodu zmian technicznych konkurs trwa do dzisiaj (tj. do 23 września), do godziny 20:00.

To już ostatnie godziny. Wykaż się inwencją i zgarnij 50 000 chomikowych punktów!
  Odpowiedz
Literatura Niusa
Czytelnia
Uniwersytet Czytelnicki
Czytam z pasją
Słucham z pasją
Czytam z Sercem
Czytelnio Słuchacz
Kraina Nowości
  Odpowiedz
BookIatryk,
Kraina Książek,
Czytujący
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
To jeszcze Pare

Ebookarnia
Vil Książka
Vil Nowość
Nowości z Vilandrą
Ebookarnia Vilandry
Bibloteka Vilandy
Bibloteka
Czytelnia Vilandry
  Odpowiedz
Wyspa Książek
Książkowa Kraina
Książkowa tęcza .
E-bookowe wybrzeże.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Oj, a to ci niespodzianka. Punkty możesz oddać na potrzeby konkursów forum, bo mam ich pod dostatkiem. Dziękuję ci Vilandro za ciekawy konkurs i wszystkim za zainteresowanie.
  Odpowiedz
W takim razie zgoda, pkt. powędrują na poczet konkursów na forum.

Przypominam jeszcze zwycięzcy II miejsca o podanie nazwy/linku do chomika.
  Odpowiedz