Zabawa polega na wymyśleniu połączenia cyfr i liter, które złożą się w jedną całość.
Zacznę, aby każdy wiedział o co chodzi:
4you
2naście
3maj się
100krotka
na100latka
4tepian
4muła
Czekamy na więcej!
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Wyrazy składające się z cyfr i liter. Wymyśl połączenia.
|
11.09.2012, 14:45
Witam.
Zabawa polega na wymyśleniu połączenia cyfr i liter, które złożą się w jedną całość. Zacznę, aby każdy wiedział o co chodzi: 4you 2naście 3maj się 100krotka na100latka 4tepian 4muła Czekamy na więcej! Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
11.09.2012, 14:54
3dzieści, 5dziesiąt, 7dziesiąt itd itd.
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
11.09.2012, 15:03
4ever - na razie więcej mi nic do głowy nie przychodzi
11.09.2012, 17:37
2morrow
2day Napis z koszulki: "2 hot 4 U"
3oda , 4tery , 8nastka
Jeśli , źle wyrazy ułożyłem może cie zwrócić mi uwagę
11.09.2012, 19:23
Hihi, Admin chce się podszkolić w internetowym slangu?
4EVA - Forever (na zawsze) 4U - For you (dla ciebie) 10qU - Thank you (dziękuję) B4N - Bye for now (na razie) G4U - Good for you (dobrze dla ciebie) L8R - Later (później) U2 - You too (ty/wy też) raden__ napisał(a):OsiemnastkaJak już, to 8nastka. |