Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wyślę reklamy za upload
Wyślę 3000-4000 reklam dziennie za wykonanie uploadu, lub za kasę.
Ile chcesz dziennie plików (GB)?
Nie wiem, może zaproponuj coś.
Ty się tutaj oferujesz, więc podaj cenę. Jak idziesz do sklepu to nie mówisz ile możesz dać za chleb, tylko sprawdzasz cenę i zastanawiasz się czy Ci pasuje czy nie.
NIEWIEM JAKIE MACIE ŁĄCZE I ILOŚĆ CZASU CZEKAM NA PROPOZYCJE
Łączem się nie martw, czasu mam dość mało, bo codziennie sobie na chomika ok 100-200GB wrzucam, mogę Ci codziennie jakieś pliki wrzucić z Twoich linków i to od Cb będzie zależało ile ich dasz (będzie wiązał się z tym tylko czas oczekiwania).
ILE GB WRZUCISZ CODZIENNIE A I JEST PROBLEM BO BYM CI NIE PODAWAŁ LINKÓW
Nie ważne jeśli nie podasz szczegółów to nie będziemy współpracować. Nie znam ilości, ani rodzaju plików jakie bym miał uploadować, więc nie wiem czy byłoby to dla mnie opłacalne za kilka reklam.
-------
możesz też podać cenę w PLN to porównam sobie czy bardziej opłacalny będzie upload czy kasa.
To nie serwis aukcyjny, jak napisałeś "za wykonanie uploadu, lub za kasę. " to podaj cenę bo inaczej to nawet nie można rozważać twojej oferty
cena za up 500 gb dał bym 40 zł ale i tak już mam kolesia na takie coś interesuje mnie wysyłanie reklam
zamykam temat koniec