Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wysyłanie plików
Witajcie ,mam problem mam neta 8MB z Vectry i wysyłanie plików na chomikboxie to 40-60kb/s moim zdaniem to bardzo wolnoooo , czy da się jakoś szybciej wysyłać lub czy jest jakiś inny program , a jak nie to jakiego trzeba mieć neta żeby szybko filmy wysyłać lub coś innego
  Odpowiedz
Słuchaj
8 mb to jest prędkość downloadu ( Pobieranie danych) A upload to wysyłanie plików na różne hostingi plikowe.
Zrób teraz speed test Tutaj
Stop pomagania!
  Odpowiedz
masz http://www.speedtest.pl/test/52897737 -to jest nie do konca zrobiony test bo sobie uploauduje pliki , a mi chodzilo o to ze mam neta 8mega z vectry rozumiesz??
  Odpowiedz
Obrazek nie działa, 8 mb to masz downloadu, uploadu masz najprawdopodobniej 512 kb
<p>Topowe giełdy kryptowalut na: www.rankingkrypto.pl<br></p>
  Odpowiedz
E tam 0,05mb/s masz taki upload(wstawianie plików)
Nie masz co się dziwić, najlepiej kup shell server do uploadu, bo ciężko zadbać o dobry internet a szczególnie prędkość wstawiana. Ja mam internet z Neostrady teraz orange i upload mam 41kb/s
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Ok ale moglbyc mi to opisac jak to dziala i ile to kosztuje ?
  Odpowiedz