Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wysyłanie plików przez chomikboxa i przez przeglądarkę
Siemka
Mam taki nietypowy problem. Nie wiem z czym to jest związane, ale gdy wysyłam np film przez przeglądarkę to idzie od 2-4 mb/s. A gdy chcę użyć do tego celu chomik boxa to wysyła z prędkością około 50 kb/s.
Wie ktoś o co może chodzić?
  Odpowiedz
Prawdopodobnie Chomikuj przypisuje wolniejsze sesje do programu chomikbox, nie wiem czy to prawda ale mi sie tak zdaje :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Mi przez chomikboxa wysyła 200kb/s, a przez przeglądarkę 2mb/s.
Lecz i tak wolę prze box'a, ponieważ jest wygodniej, a tak wyłączę przeglądarkę i przerywa wysyłanie. A w chomibox'ie mogę pracować, grać w gry i w tym samym czasie mi wrzuca.

Odpowiedz