Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wyszukiwanie
W wyszukiwarce gdy wpisze coś ze swojego chomika np. jakiś film to mój chomik nie pokazuje się w wyszukiwarce.

Poprawiłem błędy - zwracaj na to uwagę ! karolekdj
  Odpowiedz
Na pewno się pojawia ale nie wiadomo na jakiej stronie ;)
Swoją drogą ciekawe na jakiej zasadzie "układane" są wyniki wyszukiwania.
  Odpowiedz
To bardzo łatwo sprawdzić:
Jeżeli masz konto minimum Explorer to masz dostęp do zaawansowanych funkcji wyszukiwania.
Tam wpisujesz w wyszukiwarce tytuł filmu i określasz jego rozmiar, rozszerzenie i typ pliku.
Im bardziej określisz te informacje tym prędzej odszukasz swoje pliki.
Dzięki tej funkcji wiem kto pobiera moje pliki a następnie wysyła na chomika z głupim tekstem "własny upload".
  Odpowiedz
Wyszukiwarka na chomikuj.pl działa na podobnej zasadzie jak google, pliki najpierw muszą zostać zaindexowane aby były pokazywane w wynikach wyszukiwania, na początku listy pojawiają się pliki najwcześniej zaindexowane więc Twoje pliki mogą być na końcu listy wyników. Najłatwiej skopiować tytuł pliku i wkleić do wyszukiwarki, jeśli plik się nie pojawi do 2 tygodni od uploadu napisz do administracji chomikuj.pl
  Odpowiedz