Poprawiłem błędy - zwracaj na to uwagę ! karolekdj
Wyszukiwanie
|
22.05.2011, 08:42
W wyszukiwarce gdy wpisze coś ze swojego chomika np. jakiś film to mój chomik nie pokazuje się w wyszukiwarce.
Poprawiłem błędy - zwracaj na to uwagę ! karolekdj Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
22.05.2011, 10:13
Na pewno się pojawia ale nie wiadomo na jakiej stronie
Swoją drogą ciekawe na jakiej zasadzie "układane" są wyniki wyszukiwania.
22.05.2011, 13:04
To bardzo łatwo sprawdzić:
Jeżeli masz konto minimum Explorer to masz dostęp do zaawansowanych funkcji wyszukiwania. Tam wpisujesz w wyszukiwarce tytuł filmu i określasz jego rozmiar, rozszerzenie i typ pliku. Im bardziej określisz te informacje tym prędzej odszukasz swoje pliki. Dzięki tej funkcji wiem kto pobiera moje pliki a następnie wysyła na chomika z głupim tekstem "własny upload".
22.05.2011, 17:31
Wyszukiwarka na chomikuj.pl działa na podobnej zasadzie jak google, pliki najpierw muszą zostać zaindexowane aby były pokazywane w wynikach wyszukiwania, na początku listy pojawiają się pliki najwcześniej zaindexowane więc Twoje pliki mogą być na końcu listy wyników. Najłatwiej skopiować tytuł pliku i wkleić do wyszukiwarki, jeśli plik się nie pojawi do 2 tygodni od uploadu napisz do administracji chomikuj.pl
|