Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Xanax w dawce 1 mg
Witam posiadam xanax w dawce 1mg -rano biorę 3 tabletki i czuje się bezlękowo i wyluzowany zrelaksowany ostatnio chciałem sprawdzić jak na mnie zadziała większa dawka i wziąłem 5 tabletek-czułem się naprawdę super euforycznie .Możliwe jest bo kiedyś brałem dużo relanium że zwiększyła mi się tolerancja na Xanax i po jakim czasie on działa najsilniej po 30 minutach wiem że zaczyna działać ale czy po go godzinie będzie jego działanie silniejsze-i czy jednorazowa dawka te 5 tabletek-od razu zaznaczam że jej nie przekrocze będzie działała dłużej rozluźniająco?
  Odpowiedz
Im więcej będziesz brał, tym bardziej uzależniony się staniesz. :P Wszelkie informacje masz na ulotce, a o pozostałe zapytaj w aptece.
  Odpowiedz
(29.11.2018, 12:30)Swordancer napisał(a): Im więcej będziesz brał, tym bardziej uzależniony się staniesz. :P Wszelkie informacje masz na ulotce, a o pozostałe zapytaj w aptece.

Tak ale chodzi mi o działanie rekreacyjne doraźnie dodam że realnium na mnie bardzo słabo działa ten lek działą doskonale.Potwierdzam również żę mam ma NAPRAWDĘ sporo tolerancje na benzodiazepiny np.Oxazepan nie działał wogule czy dawdka 5 lub 6 mg Xanaxu będzie odpowiednia dlaogólnego rozluźnienia -dodam że nie śpie po nim a nawet jestem jestem pobudzony w  więksazych ilościach
  Odpowiedz
Jeśli lęki ustępują, pomyśl bardziej o zmniejszaniu dawki. Traktuj specyfik jako lekarstwo na dolegliwości, a nie jako ucieczkę od rzeczywistości. Swojego czasu też mi dokuczała nerwica i to dość poważnie. Dziś już nic nie biorę, ale w szafce zawsze jakaś hydroxyzyna na wszelki wypadek jest ;) Konsultujesz to w ogóle ze swoim lekarzem? Ktoś Cię prowadzi? Twoja dawka brzmi kosmicznie...
  Odpowiedz
Zbyt duzo takich leków może zaszkodzić. Lepiej zmniejszać dawkę
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości