Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Xperia x8 Android 2.3.7
Na co dzień przy intensywnym użytkowaniu potrafi z 2 dni wytrzymać :) ale i tak w tej chwili.mam 720 bo więcej niepotrzebne do zwykłego działania, jak włączam gry to wtedy podkręcam bardziej.

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
(14.11.2012, 09:27)dimix napisał(a): Na co dzień przy intensywnym użytkowaniu potrafi z 2 dni wytrzymać :) ale i tak w tej chwili.mam 720 bo więcej niepotrzebne do zwykłego działania, jak włączam gry to wtedy podkręcam bardziej.

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2

Jeśli mam być szczery to w ogóle nie wierzę w to co napisałeś w mojej x8 nawet jak była nowa to pograłem kilka godzin i ****, bateria tam trzymała na tyle że jak ją rano odłączyłem od ładowarki użyłem przez 30 min w ciągu dnia to wieczorem koniecznie trzeba było juz ją podłączyć (oczywiście przy włączonym 3G i średnim oświetleniu ekranu)