Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Youtub'owa kolęda

Bicik wpada w ucho :D
  Odpowiedz
fajne :P
  Odpowiedz
Inicjatywa zawsze na plus ;)

Łukasz, zastanawia mnie, w którym momencie ten kawałek choć trochę przypomina przybieżeli do Betlejem? :)
  Odpowiedz
da Vinci napisał(a):Inicjatywa zawsze na plus

Stary, niejaka Pani Górniak też miała "inicjatywę" i odśpiewała hymn w Korei na Mistrzostwach Świata. Wyszło tak samo jak te dwa klipy powyżej. Dramat jakich mało.
  Odpowiedz
(26.12.2013, 07:16)da Vinci napisał(a):Łukasz, zastanawia mnie, w którym momencie ten kawałek choć trochę przypomina przybieżeli do Betlejem? :)
Gdzieś tak od 1:50 ;)
Jak dla mnie, to prawdziwe kolędy, to tylko te śpiewane przy wigilijnym stole.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości