Z jakiej przeglądarki internetowej korzystasz?
- Firefox
- Google Chrome
- Internet Explorer
- Opera
- Inna...
Dlaczego ją polecacie i co jest w niej takiego wyjątkowego, że zasłużyła na Waszą uwagę?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Ankieta: Jaka przeglądarka internetowa jest dla Ciebie najlepsza? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Opera | 2 | 28.57% | |
Chrome | 3 | 42.86% | |
Fifefox | 1 | 14.29% | |
Internet Explorer | 0 | 0% | |
Inna (pisz jaka!) | 1 | 14.29% | |
Razem | 7 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Z której przeglądarki internetowej korzystać?
|
Odpowiadamy w ankiecie na pytanie:
Z jakiej przeglądarki internetowej korzystasz?
Dlaczego ją polecacie i co jest w niej takiego wyjątkowego, że zasłużyła na Waszą uwagę? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
09.11.2012, 22:59
Stanowczo Firefox na google chrome słyszałem różne opinie,Nie udowodnione lecz słyszałem google chrome jest przereklamowane nie działa internet szybciej dowlonad upload tak samo A jak pisze w reklamach chronme ???
Stop pomagania!
09.11.2012, 23:00
Zawsze używałem Mozilli Firefox ale od pewnego czasu strasznie mi laguję. Przerzuciłem się na Google Chrome i jest wszystko ok. Bardzo polecam jest (według mnie) bardzo wygodna w obsłudze i ma miły interfejs.
Internet Explorer to jest już totalna porażka, używam jej tylko do pobrania innej przeglądarki gdy jeszcze jej nie mam:-)
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
09.11.2012, 23:02
Myślałem, że już nikt nie korzysta z Internet Explorera, a tu zaskoczenie
09.11.2012, 23:03
Ja konserwatywny jestem, parę lat temu dosiadłem się do Mozilli i tak po dziś dzień mi zostało, sporadycznie używam Chrome, jeśli potrzebuję jakiś tłumaczeń.
09.11.2012, 23:05
Według mnie bardzo dobrą przeglądarką jest Mozilla Firefox. Dobrze się w niej oglądać można filmy i filmiki z YouTube.Można zmieniać sobie skórki na jakie się chce.Również można wstawić player (przynajmniej kiedyś tak było) .
Jak dla mnie najlepsza jest Opera, korzystam z niej od dawna. Może nawet jeszcze nigdy z niej nie korzystaliście? Polecam zobaczyć. Hmm funkcje to chyba wszystkie przeglądarki mają zbiliżobne. Mi w Operze podoba się możliwość używana skryptów java, automatyczne wypełnianie formularzy, szybkie wybieranie.
09.11.2012, 23:21
Ognisty lis i chrome. Jak nie jedna to druga
09.11.2012, 23:50
Parę lat korzystałem z mozilli od roku korzystam wyłącznie z chrome jest lżejsze nie laguje w firefoxie najgorszym z możliwych była ciągła aktualizacja przeglądarki, w chrome wszystko odbywa się w tle także nie przeszkadza to tak jak tam, strony internetowe przy wolniejszym połączeniu wczytują się sporo szybciej. Z IE to korzystam tylko po instalacji nowego systemu służy on raczej do ściągania przeglądarek niż do przeglądania, z opery korzystałem w telefonie i tam jest ona najlepsza wśród konkurencji na komputerze niestety porażka, ciężka i wolna.
|