Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Za którym razem blokada konta po wrzuceniu usuwanego pliku
Ema

Mam takie pytanko.
Jeśli chomikuj usunie jakiś plik,a ja go wrzucę ponownie to go znów usuną i blokada konta czy tylko go usuną i dopiero za 3 razem blokada konta czy jeszcze następnym ?.
Codziennie nowości filmowe, Seriale TV, Gry PC, Bajki i wiele innych
Wejdź do chomika
  Odpowiedz
Mi stare konto zablokowali za 2 razem za piosenke, ale Jesteś Bogiem wrzucilem 2 razy i nic ale 3 raz się bałem :D
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
A jeśli zablokują konto to jest to czasowa blokada czy stała ( już raz miałem blokowane konto )
Codziennie nowości filmowe, Seriale TV, Gry PC, Bajki i wiele innych
Wejdź do chomika
  Odpowiedz
To też zależy od przewinienia. Na moim chomiku administracja non stop usuwa pliki i jeszcze ani razu nie było zablokowane zaś u innego gościa przez kilka plików dostał blokadę. Różnie bywa.
  Odpowiedz