Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zabawa słowami
Szwamka
Edyta dla bronmusa: jest to gwara poznańska, słowo powszechnie w niej używane. Dla mnie zupełnie naturalne.
  Odpowiedz
Kabanos
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Diablo09

Przecież Ty wygrałeś - Kabanos - Oscypek...

Hurraaaa...Za parę minut wręczę Ci nagrodę. Poczekaj chwilę. Tymczasem podaj swoje słowo - jako redaktor tej następnej edycji gry.

Obudź się... zwycięski DIABLO i podaj swoje hasło na nastepny odcinek..!!!

No nie...pewno nasz diabełek podkłada do pieca - taki zawód...To ja już ogłaszam - lecz jeszcze bez kolejnego hasła, bo przecież to on musi go podać... Czekam więc, później go dokleję.

Mam zaszczyt wręczyć ten oto medal przechodni
*
[Obrazek: proxy?url=http%3A%2F%2F1.bp.blogspot.com...=image%2F*]

dla użytkownika
Diablo09
*
Mianując Go tym samym redaktorem naczelnym edycji nr 2 gry
KOŁOWROTEK
Orkiestra ... tusz
Ogłaszam wiec nową edycję ze słowem - hasłem
[czekamy na DIABLO]

Zatem jest to wyraz
WIDŁY
PS...ten tusz fanfar był tylko dla pierwszego zwycięscy. Następni bedą musieli - jeśli zechcą - sami sobie wybrać i wkleić odpowiedni kawałek muzyczny.
  Odpowiedz
Dzięki wielkie ;) Spokojnie już się obudziłem :D Nie było mnie na forum przez pewien czas.

A więc kolejnym hasłem będzie słowo: Widły
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Widły - ŁYŻWY
  Odpowiedz
Wykałaczka
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Kapusta
  Odpowiedz
Tacka
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Kalesony [zima przecież]
  Odpowiedz
Nysa ( Miejscowość )
  Odpowiedz