Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zabiorę ciebie tam(...)
Dlaczego to nie hula we wszystkich mediach i na imprezach?

Strasznie pozytywna piosenka prawie moje okolice, przy tej piosence mógłbym bawić się do białego rana, szybko wpada w uchu a przede wszystkim moje klimaty co to dużo będę gadał;)
Mimo że się urodziłem na wsi i na wsi mieszkam to nie wstydzę się pokazywać czego słucham, uwielbiam piosenki które zostały nakręcone na wsiach.
Sami zobaczcie!, a przekonacie się że można przy takich piosenkach bawić się świetnie.Muzyka

Oby więcej takich piosenek, w sumie jest ich mało ale może się to zmieni niebawem.
Pożyjemy zobaczymyMuzyka
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Nawet niezłe do zabawy :P
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
To piosenka musi być zagrana na moim weselu, inaczej się nie żenię;)
  Odpowiedz
Po tytule myślałem że to piosenka Kancelayry czy jakoś tak się ten zespół nazywa.
Pewnie znacie "Zabiorę cię właśnie tam gdzie jutra słodki smak itd."
Ta piosenka też jest spoko, nie moje klimaty aczkolwiek wpada w ucho.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Piosenka zdecydowanie bardzo fajna, wesoła i szybko wpada w ucho hehe ^^ Aż człowiek ma ochotę się pobawić :D
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Ciesze się że wam się to podoba, tylko mnie martwi że ma tak mało wyświetleń.
3:20:D
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości