Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
robotox1 napisał(a):Ja bym im napisał, że to było moje pierwsze złamanie regulaminu, żałuję za to, i obiecuję, że to się nie powtórzy, jeśli nastąpi następne złamanie, to wtedy zablokujcie, a teraz dajcie szansę itp.
A potem wszyscy żyli długo i szczęśliwie . Robotox, niestety, to tak nie działa, i myślę, że nie zadziała.
04.11.2014, 17:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.11.2014, 17:56 przez graphick91.)
Ok zakładam drugiego chomika wescie jakoś fajną nazwe wymyślcie dla chomika który robi menu flash już nie graphick bo tamten co obskarżył to znowu to zrobi. Wymyślcie coś fajnego. Najlepiej propozycje piszcie na pw żeby tamten w razie czego nie zobaczył.
flashmenu, gmenu (od graphickmenu), menudajnia, menuteka, newgraphick, nowygraphick, graphick2015, wixoman. Te nazwy są wolne, nic lepszego mi do głowy nie przyszło A myślisz, że ten co Ciebie zablokował jest na odjechanych?
U lala la sprzedawałeś menu? Nic dziwnego, że zablokowali. Wiesz jest trochę tej " konkurencyjności" w chomiczkach. Widziałam nie raz reklamy, że ktoś wykonuje grafikę na zamówienie. Ciekawiło mnie tylko to ile sobie życzy taki wykonawca? i czy w wirtualnych się rozlicza tylko punktach czy coś więcej na lewo. Pozdrawiam
Wykonawca za dobre menu liczy sobie od 25-40zł (idzie mu to hurtem, ma i tak z tego zysk. Cena nie za wysoka i nie za niska, a za włożony wysiłek), za mniejsze/średnie bądź po prostu zrobione trochę z mniejszą dokładnością, starannością przyjdzie zapłacić od 10-20zł. Często rozmowy o kupnie są prowadzone przez serwis Chomikuj, co jest totalnie porażką i błędem. Waluta? Nie spotkałem się z BTC, ale z przelewami, doładowaniami telefonu za wykonanie menu, owszem.
robotox1 napisał(a):Ja bym im napisał, że to było moje pierwsze złamanie regulaminu, żałuję za to, i obiecuję, że to się nie powtórzy, jeśli nastąpi następne złamanie, to wtedy zablokujcie, a teraz dajcie szansę itp.
A potem wszyscy żyli długo i szczęśliwie . Robotox, niestety, to tak nie działa, i myślę, że nie zadziała.
Jak ja miałem zablokowanego Chomika, i tak do nich pisałem, to odblokowali
Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Tym bardziej, że kolega się przyznał już na początku. Nie wiem jakie było twoje przewinienie, ale na pewno lżejsze niż Kolegi wyżej, jednak z tego co pamiętam, nie odblokowali Ci całkowicie, lecz tylko i wyłącznie do użytku własnego. Co Koledze po koncie na którym nie ma pkt, ani nie może prowadzić żadnej działalności? Masowa reklama, a sprzedawanie menu i na dodatek jeśli się do tego przyznał to jest jednak różnica.
(09.11.2014, 21:17)Monoceros napisał(a): Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Tym bardziej, że kolega się przyznał już na początku. Nie wiem jakie było twoje przewinienie, ale na pewno lżejsze niż Kolegi wyżej, jednak z tego co pamiętam, nie odblokowali Ci całkowicie, lecz tylko i wyłącznie do użytku własnego. Co Koledze po koncie na którym nie ma pkt, ani nie może prowadzić żadnej działalności? Masowa reklama, a sprzedawanie menu i na dodatek jeśli się do tego przyznał to jest jednak różnica.
Być może, że to nie takie samo przewinienie, no i on się przyznał...
PS: Mi pierwszym razem odblokowali całkowicie, a po drugiej blokadzie odblokowali do użytku własnego.