Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zablokowano mi chomika. Co mam zrobić?
Witam jestem nowy na forum więc proszę o zrozumienie . Prosiłbym o pomoc, bo zablokowali mi chomika ''hity_roku2014''. Nie wiem o co chodzi, blokada jest od wczoraj. A chomika mam z tydzień, bardzo dużo czasu poświęciłem na niego chomikowanie, reklamowanie itp.Czy odblokują mi go ?? . Co mam robić !! ?:(
  Odpowiedz
A zablokowali Ci całkowicie czy nie? Jak nie to Ci po pewnym czasie odblokują. Pisz do administracji. Ostatnio mi też zablokowali masz tu ten temat: http://odjechani.com.pl/Thread-Zablokowa...k-merlin74
  Odpowiedz
Nie wiem czy na stałe :/ pisze tak ''Twoje konto zostało zablokowane
Podejrzenie naruszenia zasad korzystania z serwisu. Konto zostanie zweryfikowane przez administrację.'' I co o tym myślicie ??
  Odpowiedz
Nie pozostaje Ci nic innego, jak pisać do administracji i uzbroić się w cierpliwość. Jeśli nie złamałeś zasad, bądź dobrej myśli.
Ty poświęciłeś tydzień - niektórzy tracą chomiki które prowadzili latami. ;(
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Pisze, że zablokowano, nie czasowo. Nie chcę Cie zniechęcać ale według mnie nie odblokują :(
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Była już masa podobnych tematów na forum. Pozostaje Ci pisać, pisać i jeszcze raz pisać a być może
to świętego spokoju Ci odblokują. Pewnie wrzucałeś tam samą muzykę (wnioskuję po nicku) więc pewnie
chodzi o prawa autorskie. Pierwszą zasadą na chomiku (moim zdaniem) jest nie wrzucanie muzyki ponieważ
o nią najczęściej zabiegają obrońcy praw autorskich.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz