Zablokowany Chomik - Pomoc.
|
||
26.12.2012, 21:49
Żebym to ja wiedział, napisałem do nich aby napisali jaki podpunkt regulaminu złamałem ale odpowiedzi nie dostałem.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
26.12.2012, 21:52
Są święta. Tam tez pracują ludzie.
![]() Używaj przycisku ![]() Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ![]() ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
26.12.2012, 22:17
Na każdym koncie to samo. Naruszenie regulaminu i nic więcej. Żadnego podpunktu nic . Na maila także zero odpowiedzi. Banda konfidentów.
26.12.2012, 22:58
Takie, życie, no ale bez przesady ludzi podpieprzać.
Ja miałem blokadę, ale napisałem tutaj [email protected] i pomogli mi tam. Chomik odblokowany, polecam.
27.12.2012, 11:50
Dziwisz się że za złamanie regulaminu dostałeś bana na konto i jeszcze zastanawiasz się za co ?
Tak jest jak się wystawia chomika na sprzedaż i podaje wszystko co trzeba do zlokalizowania (przez administrację chomikuj) chomika. Jak widzę podane informacje typu: screen z konta (bez nazwy) ilość GB i plików na chomiku to już wtedy wiem że ten chomik zaraz zostanie zablokowany. Nie trzeba nikogo podbierdzielać do administracji, sami się wystawiacie podając szczegóły konta, nie trzeba podawać nazwy aby administracja znalazła chomika którego chcecie sprzedać. Zakończcie te teorie spiskowe bo to jest bez sensu, to jest tak samo jakbyście podali rejestrację waszego auta ale nie podali marki pojazdu i dziwili się jak policja go namierzyła. Najpierw pomyślcie jak wystawiacie chomika na sprzedaż i zastanówcie się czy dane które podajecie nie ułatwią roboty administratorom chomikuj a nie od razu snujcie teorie spiskowe. |