Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
06.12.2012, 12:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.12.2012, 14:21 przez MissFuneral.)
Witamy,
z powodu ponownego naruszenia praw autorskich podmiot TVN S.A. wniósł w dniu dzisiejszym o blokadę konta.
W związku z powyższym dostęp publiczny do konta został zablokowany.
Z przykrością informujemy, że w przypadku blokady konta z powodu ponownego naruszenia praw autorskich nie ma możliwości odblokowania konta. Jednak właściciel Chomika może nadal korzystać z konta i zamieszczonych plików.
Pozdrawiamy
Kontrola legalności i nadużyć
Chomikuj.pl [email protected]
czy istnieje jakaś szansa że po jakimś czasie odblokują mi tego chomika?
na tym chomiku wszystko było zachomikowane od innych i jak coś było zablokowane nie chomikowałam tego kolejny raz Pewnie to przez seriale z Tvnu aj szkoda
Mi też zablokowali chomika, napisałem do nich, czy po usunięciu plików firmy TVN, mój chomik zostanie odblokowany. Mogli najpierw mnie uprzedzić, żebym usunął pliki TVNu..
Czyli po zablokowaniu nadal można ściągać swoje pliki a co się dzieje z punktami? Można je przelewać czy idą na stracenie? Pytam bo też mam jakieś pliki "made by TVN" na gryzoniu, nie dużo ale nigdy nie wiadomo...
08.12.2012, 01:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.12.2012, 01:01 przez karatekid.)
Bardzo dużo chomików zostało zablokowanych, wniosek z tego taki, że trzeba sobie dać spokój z wrzucaniem / chomikowaniem polskich programów, muzyki, seriali, filmów, bo tak to się niestety kończy, oczywiście jak ktoś chce to niech ryzykuje ;] ale lipa straszna, a jak tvp pójdzie w ślady tvn, to połowa chomików wyleci heh,