Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zachomikowanie plików od Azaleangel2000
Witam.
Jak np zachomikowałem od niego jakieś gry i filmy i jak ktoś u niego pobierze te filmy które zachomikowałe to ja też dostane pkt?
  Odpowiedz
Tak, dostajesz tą samą sumę jak byś dał własne.
UWAGA, poprawcie mnie jeśli się mylę.

_-----
Poprawka
Ten kto ma na koncie i ten co zachomikował dostaje punkty, ALE jeżeli plik był ściągnięty od tego co zachomikował.
  Odpowiedz
nie, dostaniesz i Ty i on jeśli pobiorą od Ciebie pliki zachomikowane z jego chomika , w drugą stronę nie działa.
  Odpowiedz
czyli mam rozumieć to tak że ja zachomikowałem od niego film i jak ktoś u niego ten film pobierze ja pkt nie dostane, tak?
  Odpowiedz
Jak ktoś u niego to niestety nie.
  Odpowiedz
nie dostanieasz to on dostaje pkt za swój up
[Obrazek: sugnatura-1377869007.png]
  Odpowiedz
Chodzi o to ze jak ktoś u ciebie pobierze jego film to on dostanie dodatkowe za zachomikowane. A ty normalnie dostanIesz tylko za pobrane.

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Jeśli TY zachomikujesz od NIEGO i ktoś pobierze od CIEBIE to i ON i TY dostaniecie punkty lecz zaś jeśli TY zachomikowałeś a ktoś pobierze od NIEGO to tylko ON dostanie punkty...

Mam nadzieje że dobrze wytłumaczyłem :)

Jeśli się mylę to proszę o poprawienie mnie...
  Odpowiedz
dzięki za wytłumaczenie ;)
  Odpowiedz
Sami miliarderzy by byli na chomikuj gdyby to działało w dwie strony LOL:
  Odpowiedz