Jeśli wysyłacie reklamy a program przestanie wysyłać i stanie w miejscu wystarczy w menedżerze zadań wyłączyć plik curl_bin.exe
curl_bin.exe sam się włączy po chwili a bot wysyła dalej
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Zacinający się Chomiczkuj Messenger
|
30.11.2012, 01:02
Troszkę mnie irytowało ciągłe zacinanie się Chomiczkuj Messengera więc kombinowałem i wykombinowałem
Jeśli wysyłacie reklamy a program przestanie wysyłać i stanie w miejscu wystarczy w menedżerze zadań wyłączyć plik curl_bin.exe curl_bin.exe sam się włączy po chwili a bot wysyła dalej Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
30.11.2012, 07:17
No cóż mi jakoś bot nie działa Jak to wyłącze to mi się komputer nie wiem czemu zawiesza i muszę go resetować,Próbowałem to dawno bo tak mi pewien forumowicz polecił lecz to mi nie działa i nie wiem czemu...
30.11.2012, 14:58
Nie wiem czemu się tak dzieje u Ciebie. U mnie ( XP ) działa wszystko dobrze
04.12.2012, 10:01
A sprawdziłem to na XP i działa,Ma ktoś windows 7 To by to sprawdził czy tylko mi tak na siódemce się dzieje
|