Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zaćmienie Słońca
A ja wziąłem dużą klisze A4. Widok naprawde ciekawy :) Również miałem jakies 60% zaćmienia.
  Odpowiedz
A ja się dziwiłem czemu niebo bezchmurne, a tu słońce przygasło. Myślałem, że jakaś inwazja obcych.  Głupek Na myśl nie przyszło mi, o zaćmieniu, ale mimo to miałem okazję obserwować już niepierwszy raz.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Ja tam bez okularów sobie poradziłem :D
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Tak wyglądało u mnie. :) No, ciut bardziej było jeszcze zasłonięte, ale nie jakoś drastycznie.
http://imgur.com/fBO9a7H
  Odpowiedz
U mnie identycznie jak u Demy. Dziś bez okularów się nie obyło, fajny widok :D
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Maska spawalnicza dawała świetny widok, generalnie szału nie było myślałem że te 70% zaćmienia będzie wyglądać jakoś bardziej widowiskowo. Na szczęście miałem dzisiaj u siebie świetną pogodę, praktycznie brak chmur więc widoczność była bardzo dobra.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
[Obrazek: TkjF36Z.jpg]
Tak sie prezentowało u mnie.
  Odpowiedz
[Obrazek: 000435N0F6LJTML5-C116-F4.jpg]
Procent zasłonięcia Słońca w różnych częściach kraju.
Zdjęcie zapożyczono z Rmf24.pl

Z danych wynika, że woj. zachodniopomorskie (i ja :D ) mogło obserwować zaćmienie w 75% zasłonięcia. Najmniejsze zasłonięcie było widoczne w woj. Podkarpackim, to jest 61%.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
To wyjaśnia dlaczego u mnie szału nie było :P
  Odpowiedz
o i masz przegapiłam heh;)
  Odpowiedz