Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zagadki - odjechany sposób na nudę!
Moja własna zagadka, być może już ją tu gdzieś podawałem.

Czterech mężczyzn miało żony, każdy oczywiście jedną. Wszystkie żony zdradziły swoich mężów z pozostałymi mężczyznami jeden raz. Ile razy dokonano zdrady?

24, gdyż kobiety też nie takie święte. Haha
  Odpowiedz
To i ja coś dorzucę.

Co to za zagadka? Dwie kulki i armatka? :D

No ciekawe co? Haha Armata, żeby nie było hehe
  Odpowiedz
Hakier przybrał oblicze wilka. To jego tekst. Połamany
Genitalia and ptaszek (ptak). I to właśnie miało być w Twoim spoiler, tylko innymi słowy, zresztą jak kto woli. Chyba troszkę nieskumałeś, ale to nic.

Łatwe. w pokoju było coś i nic, coś wyszło drzwiami, a nic oknem. Co zostało?

''i'' Haha
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Skumałem Paweł, spokojnie. Taki tam sarkazm, w spoilerze. Nie bierz wszystkiego na poważnie, ale to nic :D.
  Odpowiedz