Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zakładanie bloga
(26.11.2011, 02:23)admin napisał(a):
tungar napisał(a):to będzie mój pierwszy blog i wszystkiego muszę się nauczyć od podstaw
Zdecydowanie i bezdyskusyjnie blogspot.com

Zdecydowanie się zgadzam.
Jak najbardziej polecam blogspot.com.

A o to moje uzasadnienie dlaczego najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie będzie blogspot.com:
Prostota w obsłudze. Nie musisz się znać na html, chociaż ułatwiło by Ci to pracę.
Przejrzysty interfejs - po zmianach jakie dokonano (od nie dawna wprowadzono nowy interfejs administratorski) jestem jeszcze bardziej zadowolony.
Za darmo - nie musisz nic płacić za postawienie i prowadzenie bloga. Możesz zrezygnować z pisania kiedy chcesz, baa możesz nawet go usunąć.

Jak będziesz potrzebował aby omówić Ci poszczególne opcje to dawaj znać.
Jestem chętny do pomocy.
  Odpowiedz
Ja jestem w tym temacie początkująca. I jak na początki przystało pewnie łatwo nie będzie ;)
Chciałabym założyć darmowego bloga. Szukam opinii i już sama nie wiem gdzie zakładać.
I jak najlepiej dobrać temat do bloga? Bo jak widzę dużo już jest nazwanych tak jak ja bym chciała.
  Odpowiedz
Bloga w Polsce chyba najlepiej na blox.pl lub blogspocie - tam najlepiej wystartować - docelowo polecam własną domenę - jakiś dostosowany szablon stron internetowych i silnik np. WP.

działa to dobrze i pozwala się rozwijać
  Odpowiedz