Jak widzicie nie mam nawet roku tego laptopa także pozostało jeszcze 16 miesięcy gwarancji!
Propozycje proszę składać w temacie, istnieje możliwość wymiany na gotówkę. Potem dorzucę zdjęcia do postu.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Zamienię Acer aspire One D260 wymienie na tablet
|
28.12.2012, 23:23
Hmm znudził mi się mój obecny netbook ;D postanowiłem że wymienie go sobie na coś innego - mianowicie jakiś fajny tablecik, laptop to Acer Aspire One D260 gdy go kupiłem pochwaliłem się nawet wam tutaj na forum: http://odjechani.com.pl/Thread-Acer-Aspire-One-D260
Jak widzicie nie mam nawet roku tego laptopa także pozostało jeszcze 16 miesięcy gwarancji! Propozycje proszę składać w temacie, istnieje możliwość wymiany na gotówkę. Potem dorzucę zdjęcia do postu. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
28.12.2012, 23:30
To ten co ci ostatnio spadł? (hehe żarcik)
A tak na poważnie. Ile czasu go użytkowałeś? I jaki tablet by cię interesował?
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Tablet w podobnej cenie co używki tego netbooka na allegro, używałem go rzadko częściej do przejrzenia wiadomości czy poczty raczej na wyjazdach, ogólnie używam PC prawie cały czas. W tym netbooku mimo że ma już pare miesięcy bateria wciąż świetnie trzyma i potrafi trzymać nawet 5,5 godziny, jak była nowa to trzymała po 7. Niestety netbook nie ma zainstalowanego systemu Windows 7 gdyż nie mam nośnika z systemem. Naklejka pod baterią z serialem Windowsa jest także jak ktoś sobie załatwi działająca kopię to może mieć dalej 7.
|