Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zamienię Chomikowe punkty (4000!!) w zamian za rejestrację z reflinka
Witam. Mam dla was ofertę.

Płacę 4000 chomikowych punktów w zamian za rejestrację z reflinka w serwisie 20dollars2surf.com

Najlepiej będzie zarejestrować się według instrukcji na mojej stronie (2min pracy):
Rejestracja tutaj

Po rejestracji napisz posta w tym wątku, ewentualnie wyślij wiadomość na chomika.

Korzyści dla ciebie:
- 4000 pkt;
- Możliwość zarobienia pieniędzy;
- Nie musisz korzystać z konta (po rejestracji możesz od razu odinstalować program).

Korzyści dla mnie:
- ponad 10 centów za poleconego;
- 10% twoich zarobków (jeżeli będziesz korzystać z konta).

Na marginesie wspomnę, że zarobiłem na tej stronie 35 dolców i mam je już na koncie, więc jest to opłacalne.

Pozdrawiam i zapraszam do wzięcia udziału.
czyli jedynie ty korzystasz nie liczac tylko 4000 punktów z chomika
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

4000 to malo a poza tym nie wieze zeby ta tym programie zarabialo sie pieniadze za DARMO nic nie jest za free
(30.07.2012, 18:02)enrique97 napisał(a): nie wierzę żeby na tym programie zarabiało się pieniądze za DARMO nic nie jest za free
Wierz mi, korzystałem z tego i dostałem moje wynagrodzenie. Wiele osób chwali ten serwis.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

(30.07.2012, 18:02)enrique97 napisał(a): 4000 to mało, a poza tym nie wierzę żeby na tym programie zarabiało się pieniądze za DARMO. Nic nie jest za free.

Skandaliczna ortografia i interpunkcja!

Zarobić się pewnie da, ale też trzeba trochę nad tym posiedzieć. Za darmo nic nie ma.
hmm na dolarku bawię się od czterech miesięcy, nie wypełniam ankiet, klikam, reklamy, gram w dostępne gry i oglądam filmiki, mam jednego aktywnego poleconego, jakieś 20 minut dziennie opędzam serwis, (przy czym wszystko robię w tle), to daje 8 - 15 dolarów w miesiącu. Rewelacja, żadna ale coś tam na peypalu się odkłada a i tak klikam..