Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
01.02.2012, 11:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.07.2012, 23:39 przez Blachu82.)
Witam, oferuję wam dziś nie codzienną formę zarobienia punktów. SMS za punkty, mianowicie wysyłacie sms'a przychodzi wam kod który wysyłacie mi po czym ja wysyłam wam punkty
Cennik:
Ale jednak tu jest SMS, jest szybciej i bardziej pewnie. Nie każdy chce wysyłać przelew i czekać aż dojdzie A sms to jednak najprostszy i najszybszy sposób
Dokładnie
Więc zapraszam do kupna ( można się targować) Przy drożysz sms'ie można liczyć na bonusy i promocję Promocja ! Ten Sms za 23 zł będzie warty 222000 tyś pkt ! Nie zmarnujcie okazji
chudzienki, wiele osób ma mixa i nie wydaje całej sumy. Koszt przelewu bez konta to min. 3 zł a przy mrozie -25 nie jestem zainteresowany wycieczka do banku, zwłaszcza że nie mam samochodu ani prawo jazdy. A tak sms i czekam na przelew pkt.