Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zamienię Transfer na Chomiker'a
Ema

A więc potrzebuje programu chomiker ale nie mam jak kupić.

Więc moja propozycja brzmi tak:
60GB ( wartość ponad 20zł )transferu za kupno programy Chomiker ( cena: 16.90 zł )

odbędzie się to tak:
Ja podam passy na http://chomik-manager.pl/ i podam nazwę chomika na jaką ma być licencja.
Wypełniacie to i płacicie przelewem czy tam PayPal.
Ka pobieram program.
Potem podajecie pliki/foldery które chcecie pobrać ja daje FREE czas wykorzystania,do wyczerpania. Nie musicie zużyć całego transferu na raz.

Kontakt tu na forum.
Codziennie nowości filmowe, Seriale TV, Gry PC, Bajki i wiele innych
Wejdź do chomika
Znów aktualne ;d
Oferuje 85 GB

Kontakt: PW / w temacie
Wejdź do chomika
ja mam na sprzedarz 400 gb transweru i chce troche ponad 100 zł
no więc ? ;d
( w przeliczeniu transferu na zł )
Według twojego cennika oferuje 21,25 zł za 16.90 zł ;)
Wejdź do chomika
Elegancik nie zapominaj że mi wisisz 125GB. Kiedy cię pytam o transfer na siłe chcesz mi wcisnąć chomika wiedząc że nie mam kasy, a gdy proszę o udostępnienie Free to się urywa kontakt, więc jak to będzie ?
Wejdź do chomika