:Wynieniłem Się już z Takimi chomikami jak:
Les21
CzekoladowyBaron
Driver494
ajaja
Świat.Dziecka
KrainaGrafiki
Czekam i Na Ciebie
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Zamienię się bannerami
|
Wymienię się Banerkami z na Chomikuj.pl Lub przyjme za 1000 na miesiąc=] Rozmiary Banerów nie większe jak 234x60
:Wynieniłem Się już z Takimi chomikami jak: Les21 CzekoladowyBaron Driver494 ajaja Świat.Dziecka KrainaGrafiki Czekam i Na Ciebie Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
21.04.2011, 11:52
Z chęcią zlecę Ci zamieszczenie mojego banera na Twoim chomiku. Odezwij się w tym wątku czy się zgadzasz na mój baner u Ciebie na chomiku.
21.04.2011, 12:57
Lordzie, krótko mówiąc "mówisz i masz". Kod mojego wrzucę na PW, zrobisz to samo. Oferuję miejsce w folderze głównym.
22.04.2011, 07:40
tak Baronie czekam na kod =]
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
07.08.2011, 10:35
A czy ja mogę liczyć na wymianę banerem? proszę o odp tu lub na pw w chomiku
http://chomikuj.pl/ADRIANUSS |