Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zamienię się bannerami
Wymienię się Banerkami z na Chomikuj.pl Lub przyjme za 1000 na miesiąc=] Rozmiary Banerów nie większe jak 234x60

:Wynieniłem Się już z Takimi chomikami jak:

Les21

CzekoladowyBaron
[Obrazek: CzekoladowyBaron.gif]

Driver494
[Obrazek: driver494.gif]

ajaja
[Obrazek: ajaja.gif]

Świat.Dziecka

KrainaGrafiki

Czekam i Na Ciebie
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Z chęcią zlecę Ci zamieszczenie mojego banera na Twoim chomiku. Odezwij się w tym wątku czy się zgadzasz na mój baner u Ciebie na chomiku.
Lordzie, krótko mówiąc "mówisz i masz". Kod mojego wrzucę na PW, zrobisz to samo. Oferuję miejsce w folderze głównym.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

tak Baronie czekam na kod =]
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

A czy ja mogę liczyć na wymianę banerem? proszę o odp tu lub na pw w chomiku :)
http://chomikuj.pl/ADRIANUSS