Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zapraszam na kurs Hackingu
Wink 
Witam i zapraszam wszystkich zainteresowanych !
Kursu Szkoły Hakerów (kosztuje 137zł)
Dzięki niemu dowiecie się Państwo jak efektywnie bronić się przed atakami hakerów,poznacie sztuczki stosowane przez najbardziej doświadczonych hakerów!
Dowiecie się na jakiej zasadzie odbywają się ataki na strony internetowe oraz prywatne komputery!
A wszystko to w multimedialnym zestawie szkoleniowym do pobrania na moim chomiku Przemo_ks! Jako jedyny udostępniam ten kurs na chomikuj.pl specjalnie dla osób zainteresowanych rozwojem w dziedzinie IT :)

[Obrazek: SleepyNimbleIraniangroundjay.gif]

Kliknij w banner aby przejść

Pozdrawiam
  Odpowiedz
W google można wszystko znaleźć, tylko trzeba odpowiednio szukać :>
  Odpowiedz
WazzUp napisał(a):W google można wszystko znaleźć, tylko trzeba odpowiednio szukać :>
w takim razie nie widzę sensu istnienia strony chomikuj.pl :)

Pozdrawiam
  Odpowiedz
Co ma wspólnego portal do udostępniania plików do informacji zawartych na innych stronach internetowych?
Kolega Wazz ma racje, jeśli chcemy się dowiedzieć jak działają hakerzy, jak się przed nimi chronić i tak dalej
znajdziemy wszystkie informacje w internecie całkowicie za darmo.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
(03.06.2014, 18:59)B0hazard napisał(a): Co ma wspólnego portal do udostępniania plików do informacji zawartych na innych stronach internetowych?
Kolega Wazz ma racje, jeśli chcemy się dowiedzieć jak działają hakerzy, jak się przed nimi chronić i tak dalej
znajdziemy wszystkie informacje w internecie całkowicie za darmo.

W Kursie multimedialnym wszystko jest dokłądnie wyjaśnione w 22 multimedialnych lekcjach
  Odpowiedz
Wybacz, ale coś mi tu nie pasuje. Inicjatywę szkoły Hakerów rozumiem, bo nie każdy ma czas biegać po sieci i marnować czas na poszukiwanie konkretnych informacji, a być może jest to ciekawy kurs, tego nie wiem, bo nie widziałem. Z pewnością jednak kurs nie jest twój, więc nie określaj go tak niepotrzebnie, gdyż możesz kogoś wprowadzić w błąd.
  Odpowiedz
(03.06.2014, 21:58)Swordancer napisał(a): Wybacz, ale coś mi tu nie pasuje. Inicjatywę szkoły Hakerów rozumiem, bo nie każdy ma czas biegać po sieci i marnować czas na poszukiwanie konkretnych informacji, a być może jest to ciekawy kurs, tego nie wiem, bo nie widziałem. Z pewnością jednak kurs nie jest twój, więc nie określaj go tak niepotrzebnie, gdyż możesz kogoś wprowadzić w błąd.

W żadnym momencie nie określiłem tego kursu jako mojego.
ludzie wstawiają filmy-robią reklamy filmów i nikt im nie narzuca że to są ich filmy,kurs otwiera oczy na działanie internetu kto nie wierzy niech sprawdzi, lub przestanie bezpodstawnie hejtowac
  Odpowiedz
przemo_ks napisał(a):Z mojego kursu Szkoły Hakerów (kosztuje 137zł)...

Chodziło mi o to ^ określenie, na logikę może wprowadzać w błąd, jak z resztą napisałem wczesniej i ja nie hejtuję. Ludzie, którym obce jest chomikuj mogą to inaczej odebrać. ;)
  Odpowiedz
Zwracam honor zdecydowanie. ;)
  Odpowiedz