Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zarabianie przez internet
Witam Was.
Wiele się mówi o zarabianiu przez internet. A to klikanie w reklamy, a to odbieranie emaili itd. A co Wy o tym myślicie? Znacie jakieś strony dzięki którym można zarobić w miarę szybko i w miarę dużo?
Miałem 20$surf, ale to już jest scam, bo już nie wypłacają pieniędzy. Mam konto na ermail, ale tutaj wyszukują wszystko aby Ci nie wypłacić. Kto z Was ma stronę na której można dużo zarobić, i wypłacać przez konto paypal?
Pozdrawiam :D
  Odpowiedz
Poczytaj o PPA, sam miałem się tym zająć, ale jakoś się zebrać nie mogę, najlepsi zarabiają po 100 tyś zł w 2 miesiące, inni po 20-30 tyś zł miesięcznie :D
Ale więcej się dowiesz na forum o zarabianiu ;]
  Odpowiedz
O.o O jakim ppa? :D Długi czas zarabiania? Napisz coś o tym :D
  Odpowiedz
Nie jestem pewien, ale chyba chodzi uploadowanie plików, ktoś pobierze, to ty od pobrania dostajesz grosze, ale na dobrych warezach to nawet dniówka może wynosić z 60 zł np. Exsite.pl
Nie jestem pewien czy o to chodzi, jak nie to przepraszam o pomyłkę ;O
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Nie wgłębiałem się jeszcze w to, ale początki bywają trudne. Ale na innych forach są osoby które pomagaja zacząć ;]
Może udaj się tam jak chcesz linka pisz pw ;]

(28.08.2013, 13:57)Michał napisał(a): Nie jestem pewien, ale chyba chodzi uploadowanie plików, ktoś pobierze, to ty od pobrania dostajesz grosze, ale na dobrych warezach to nawet dniówka może wynosić z 60 zł np. Exsite.pl
Nie jestem pewien czy o to chodzi, jak nie to przepraszam o pomyłkę ;O

Tutaj nawet nie chodzi o dobry warez tylko skąd osoby pobierają z jakiego państwa, są różne stawki, Polska w najtańszych jak zawsze -,-

Na różnych serwisach gdzie upiemy pliki można nawet dobrze zarobić "od dwudziestu pięciu centów do dziesięciu dolarów za jedno pobranie ;]"
  Odpowiedz