Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zareklamuję 1000 pkt/miesiąc
Bug 
Witam, a więc przejdę do konkretów.

Zareklamuję pięć osób na moim chomiku. Oczywiście wszystko w opisie chomika, a konkretniej, na samej górze opisu, umiejscowiona jest odpowiednia beleczka na reklamy, która jest bardzo przejrzysta, a zarazem miła dla oka, dlatego nie będzie odpychać ludzi, a wręcz przyciągać.

Link do mojego chomika (wgląd jak to będzie wyglądało):
www.chomikuj.pl/Ativan

Wymagania:

Musisz mi podesłać Avatar lub swój baner, w wymiarach 90x90 pixeli! Innych nie przyjmuję!

Oferta:

Miesiąc - 1.000 puntków
Dwa Tygodnie - 500 punktów
Tydzień - 250 punktów
Przeskalowanie avatara - 250 punktów (nieobowiązkowe, jeśli sam to zrobisz, i mi podeślesz link)

Oferty składać w tym temacie, lub PW na chomikuj!
To ja poproszę jutro prześle punkty
Punkty zostały przelane.
ja poproszę jutro punkty przeleje, a da radę np na 2-3 miesiące?
[Obrazek: trybiano.gif]
---> Giełda domen <---
Ja też poproszę.
Awatar jest na moim chomiku.
Proszę o info na PW chomika czy gotowe to przeleję punkty.

Pozdrawiam.
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.