Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zareklamuję Darmowa reklama dla odjechanych chomików
Organizuję folder na reklamy dla odjechanych chomików.Reklama jest całkowicie darmowa i bezterminowa.Umieszczona będzie w tym folderze
reklama dla odjechanych chomików
W przyszłości również w menu głównym w specjalnej zakładce.
Zgłoszenia wraz z opisem proszę umieszczać poniżej.Pozdrowienia dla wszystkich odjechanych.
ps: W opisie może być wszystko co chcecie zareklamować.A więc jakieś konkursy,licytacje,foldery które chcecie polecić,jakieś ciekawe zbiory.
ps 2: Każdy z odjechanych chomików będzie mógł zachomikować folder z reklamami,co zaprocentuje (mam nadzieję) wzrostem popularności.

A tak wygląda opis folderu Odjechanych chomików:
[Obrazek: Opis-fold_hswqrwe.jpg]

I przykładowy opis chomika:[Obrazek: opis-chom_hswqrsh.jpg]

Tak wygląda wasza reklama w menu głównym w zakładce "Odjechane chomiki"

[Obrazek: reklama-w_hahqqee.jpg]
Ja się zgłaszam. Tylko co ma być w opisie ?

Edit:
Chomik: Diablo09
opis: Świat symulatorów
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
W takim razie i ja się zgłaszam:

Chomik:
Bad.Girl
opis :
Grafika na chomika.Zapraszam.

ps. w razie czego mój avej jest na stronie głównej mojego chomika.
żęby było fer poprosze o Twój avatar umieszczę go u siebie.
Dzięki.
Również się zgłaszam. :)

Mój chomik: MissFuneral
Opis: Kolekcja filmów, soundtracki filmowe, filmografie aktorów, free na filmy co niedzielę o 18.

Kiedy folder będzie już gotowy, z chęcią zachomikuję do siebie. :)
Również się zgłaszam.

Mój chomik: karolekdj
Opis: Najnowsze Filmy Avi i Rmvb , Gry PC,PSP,XBOX360,WII... Systematyczny Free Transfer co sobotę o 21.00 !

Mój awatar : http://img855.imageshack.us/img855/732/n...opmika.png
Zgłoszenie :
Chomik : Metiso
Opis : Filmy , Muzyka

"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Też się zgłaszam.
Chomik: skrzypas_
Opis: Cała seria gier Twierdza + dodatki, Cała seria gier Gothic + dodatki, Gry PC i XBOX360, Spolszczenia, Programy PC, Systemy, Pakiety Office, Filmy AVI i RMVB.
Free 10GB lub więcej w każdy wtorek od rana.
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
Zgłaszam się ; )
Nazwa chomika : dorotisSs
Opis : Masa plików dla nastolatków filmy, muzyka, seriale i wiele więcej! Co poniedziałek Free 3GB na wybrany folder!
To i Ja się zgłaszam link do chomika http://chomikuj.pl/sajmon5_agunia5 opis filmy, gry,programy.
to i ja się zgłoszę :)
link do chomika: http://chomikuj.pl/ADRIANUSS
opis:
gry,filmy i pliczki n twojego PeCeta