Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zareklamuję Reklama na fanpage 18 700+
Po raz kolejny oferuje reklamę o dowolnej treści na swoim fanpage 18 700+ fanów.

PROMOCJA!

Teraz tylko 18 000 punktów.
A na jaki okres ?

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
Hej Wysłałem ci punkty i czekam :D
(23.11.2012, 01:16)dimix napisał(a): A na jaki okres ?

Jedna emisja reklamy, nie usuwam jej z fanpage także jest na nim cały czas.
To wyśle ci dzisiaj pkt ;) na jakiego chomika ?

[Obrazek: Kd6SQvD.png]
(23.11.2012, 13:47)dimix napisał(a): To wyśle ci dzisiaj pkt ;) na jakiego chomika ?

GSM-PL Niezmiennie ;)
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
dziwisz się że "nikt nie polubił wpisu" z linkiem referencyjnym do takiej strony? Twój wpis zobaczyło prawie 4.000 osób nie myśl sobie że każdy z nich od razu wejdzie zarejestruje się i do tego będzie zdobywał punkty tak abyś miał 20% z nich. Za pewne ktoś z osób które to zobaczyły się zarejestrował. JEDNO JEST PEWNE NIKT NIE ZALAJKOWAŁ!

[Obrazek: Przechwyt_xnsqxpp.PNG]
Jedno polubienie to jestem ja, drugie mój znajomy, i 3 użytkownik tego forum.
Poleconych doszło tylko 3 osoby.
Nie chodzi mi o to że nie doszło żadnych rejestracji tylko o samo to że nikt (oprócz 3 osób które sam do tego namówiłem) nie "polubił" ani nie "udostępnił".
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
(23.11.2012, 14:24)Czarna_Owca napisał(a): Jedno polubienie to jestem ja, drugie mój znajomy, i 3 użytkownik tego forum.
Poleconych doszło tylko 3 osoby.
Nie chodzi mi o to że nie doszło żadnych rejestracji tylko o samo to że nikt (oprócz 3 osób które sam do tego namówiłem) nie "polubił" ani nie "udostępnił".

Nie dziwi mnie to że nikt nie polubił adresu do takiej strony, jeśli ktoś jest użytkownikiem facebooka niech zastanowi się czy widząc taki link na swoim fanpage polubił by go a co dopiero polecał go znajomym przez udostępnienie. Jeśli myślałeś że na twojej stronie za 20 000 pkt (czyli mniej niż 2zł) zarejestruje się 18.000 osób to gratuluje optymizmu niektórzy na allegro sprzedają reklamy na mniejszych fanpage po 20 zł za sztukę a ich efekt jest taki sam dlatego nie mogę zgodzić się z opinią że ta reklama jest zła. Wiadomo że jeśli reklamuje się coś takiego trzeba powtórzyć emisje kilkakrotnie aby uzyskać jakikolwiek efekt.