Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zareklamuję Unikalne 5 miejsc !
Jako wziąłem się za tworzenie nowego menu na własnego chomika i mam już dość sporą część zrobioną postanowiłem dodać miejsce na polecane chomiczki.Okienka będą widoczne na głównej stronie . Miejsc przewidziałem 5.Są to miejsca na stałe ponieważ robię już ostateczną wersję i nie mam zamiaru więcej grzebać w kodzie czy też grafice.Nie chcę nikogo pominąć lub uznać za gorszego dlatego organizuję licytację każdego miejsca.Zebrane punkty przeznaczę na wigilijne free na całego chomika Takjest

1.Cena 5.000 punktów
2.Cena 5.000 punktów
3.Cena 5.000 punktów
4.Cena 5.000 punktów
5.Cena 5.000 punktów

Licytacja potrwa do 14.12.2012 do godziny 12:00.Osoby chętne reklamą proszone o licytowanie w tym temacie.Pozdrawiam Papa

Edit : Tak będzie wyglądało miejsce polecanych :)

[Obrazek: Bez_nazwy_3-1355382716.jpg]
Dobra,ile byś chciał za miejsce vip kup teraz a nie licytacje,pierwsze miejsce chcę mieć
Stop pomagania!
Jeśli nie znajdzie się nikt chętny ilość pkt zależna od Ciebie. Tak jak napisałem punkty idą na świąteczne free :)
Sam to robiłeś to miejsce poleconych??
Przydało by mi się takie coś, na swojego chomiczka.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
30 tys.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
PW Assassin-X
Sygnatura usunięta przez moderatora!
Więc za 2 dam 6.000 :D
Codziennie nowości filmowe, Seriale TV, Gry PC, Bajki i wiele innych
Wejdź do chomika
35 tys za 1 miejsce jak licytacja
Sygnatura usunięta przez moderatora!
10 tys za ostatnie :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]