Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zareklamuję chomiczka/czki
-Ty stary słyszałeś??:OO
-Ale co??Mysli
-Chomik Erotic_Hamster reklamuje inne chomiki na swoim chomiku...:)
-Co ty gadasz Zenek?!Auc
-Poważnie ci mówię... nie wierzysz to napisz do niego to się dowiesz...:D
-Tak ale pewnie za to bierze 3.000 pkt za miesiąc co nie?? :(
-Co ty maniek on za reklamę na stałe chce tylko 10.000 pkt Jupi
-Poważnie?? to już do niego pisze :)

Czy chcesz mieć zareklamowanego chomika u mnie??
Gwarantuje 100% satysfakcji i większą ilość klientów...
Nie zwlekaj lepszej okazji nie znajdziesz...

Zapraszam http://chomikuj.pl/Erotic_Hamster
Nie obraź się ale napiszę to co widać.

Cytat:Gwarantuje 100% satysfakcji i większą ilość klientów...
Bierzesz 10 tyś pkt za reklamę w miejscu, które jest niemalże nieodwiedzane.

Twój licznik mówi, że masz dzisiaj (godzina 12:06) 17 wyświetleń. Połowa pewnie jest Twoja więc odwiedziło Cię 8-9 chomików.
Jakim cudem przy takiej odwiedzalności Twojego chomika mamy zauważyć "większą ilość klientów" ?

Polecam brać przykład z takich ludzi jak bastekasg666. Tania reklama, w widocznym miejscu. Z pewnością zarobi więcej mimo, że bierze tylko 500 pkt za 60 dni.
Sory ale ciekawi mnie skąd dziennie bierze mi się na chomiku ok 4.000 pkt??

nie wiesz może??

a po 2 ja tylko napisałem może akurat będzie ktoś chętny przecież co chwila są nowe chomiczki na chomikuj.pl czyż nie??
Cytat:Sory ale ciekawi mnie skąd dziennie bierze mi się na chomiku ok 4.000 pkt??

nie wiesz może??
Nie wiem, nie zaglądam Ci w historię transakcji.

Cytat:a po 2 ja tylko napisałem może akurat będzie ktoś chętny przecież co chwila są nowe chomiczki na chomikuj.pl czyż nie??
Oczywiście, może ktoś będzie chętny :)
Chciałem pomóc ;)
Dzięki admin ale to raczej było zniechęcenie chomików do reklamowania sie u mnie niż pomoc

ok temat do zamknięcia
Na życzenie ;)