Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zareklamuję w CHR
Wymienię się avatarami w strefach VIP.
INFO NA CHOMIKU REKLA_MATOR
Hmm powiedz mi czy:

Czy oferujesz miejsce w vip, które jest rozsyłane do 1000 chomików + miejsce u siebie w vip
Czy oferujesz wysyłanie czyjegoś kodu reklamowego + miejsce u siebie w vip
Bo wpierw zrozumiałem jako wysyłanie kodu ale patrząc na twojego chomika wydaje mi się raczej opcja 1.

Jest noc i moja łepetyna może nie działać na pełnych obrotach, więc jeśli ktoś od razu zrozumiał tylko ja jestem inny i odstaję od reszty to sorry :D
Opcja 1 wysyłam kod z 5 miejscami VIP do 1000chomików + dodaje do VIP na chomiku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości