Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
P@weł napisał(a):Nie wiedziałem że w bikini chodzisz, chyba nie zakładasz takich podkoszulek że sięgają do pępka, a nawet nie...
Nie chodzę, ale chyba trzeba dbać o ciało co nie?
Po za tym nie chodziło mi, w sensie o tym co napisałeś.Wyraziłem swoje zdanie na ten temat, masz racje facet powinien mieć jaja.
A jeśli wspominasz o nogach to jest inna sprawa,i nie powinno się golić.Ale jeśli chodzi o klatkę to popieram moje zdanie.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Swordancer, ave ja!
Hakier, wiem wiem tylko tak nawiązałem do tego, no jak chcesz, ale ja specjalnie odsłoniłbym troszkę ubranka jeśli miałbym szczecinkę, w sumie mam, ale blond i guhno widać :\
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
24.09.2013, 20:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.09.2013, 20:43 przez Motaro.)
Moja klata jest goła i wesoła, więc "no problem" Genowo nie jestem z tych "misiowatych". Ja osobiście gdybym miał coś takiego to raczej bym nie golił. No chyba, że włochy typu goryla, no to wtedy inna rozmowa.
Bez przesady, powtarzam jeszcze raz facet ma być facetem a nie "mameją". Wystarczy już nam chodzących pedantów którym bliższy jest świat damski.
Facet powinien być facetem.