Zgadnij, kto jest na zdjęciu i zgarnij 20 000 chomikowych punktów!
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.03.2012, 23:04
Hm, nie wiem. Może mam po prostu szczęście.
Nazwa chomika DariusVanDark
02.03.2012, 23:06
Prawidłowej odpowiedzi udzielił Użytkownik: Pf. Serdecznie gratulujemy! Następne zdjęcie już jutro o godzinie 22:00! Jutro znowu chcemy oddać Wam kolejne 20,000 chomikowych punktów!. Bądźcie z nami - zapraszamy! Wszystkich fanów i sympatyków portalu Chomikuj.pl zapraszam do specjalnego działu poświęconego temu portalowi. Zbierają się tam mniej i bardziej doświadczeni Użytkownicy, z którymi wymienicie własne poglądy, doświadczenia i zaczerpniecie porad odnośnie skutecznego chomikowania plików. U nas nie ma tematów tabu na temat chomikowania!
02.03.2012, 23:08
Pf. - albo jesteś geniuszem, albo diabłem. Gratulacje!
Marcinie, to nie Szymborska, zresztą ona nie była przecież aktorką. Hmm, ciekawe, co jutro wymyśli Administracja, żeby utrudnić, pokaże skrawek ucha?
02.03.2012, 23:10
MissFuneral napisał(a):Hmm, ciekawe, co jutro wymyśli Administracja, żeby utrudnić, pokaże skrawek ucha? Przy użytkowniku Pf. może się to okazać dobrym rozwiązaniem.
02.03.2012, 23:11
MissFuneral napisał(a):Hmm, ciekawe, co jutro wymyśli Administracja, żeby utrudnić, pokaże skrawek ucha? Na pewno będziemy musieli podnieść poziom trudności. Dzisiejsza identyfikacja tożsamości przewidziała była na około pół godziny. Zagadkę rozwiązano w kilkanaście sekund. Przyznam, że jestem zaskoczony
02.03.2012, 23:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.03.2012, 23:17 przez MissFuneral.)
CzekoladowyBaron napisał(a):Przy użytkowniku Pf. może się to okazać dobrym rozwiązaniem.Nie wiem, czy to wystarczy, żeby zagiąć użytkownika Pf. marcin1979 napisał(a):Ja pisałem o Clinice Eastwoodzie - ale może jest jakiś inny Marcin;-)Wiem, ale później napisałeś, że można się było domyślić, bo niedawno umarła, a jednak nie mogło o nią chodzić. admin napisał(a):Na pewno będziemy musieli podnieść poziom trudności.Ja też jestem nieziemsko zaskoczona, a tak mi ten Sutherland pasował. Ciekawe tylko, co wymyślicie, żeby JESZCZE podnieść poziom trudności.
02.03.2012, 23:33
MissFuneral napisał(a):CzekoladowyBaron napisał(a): Oj, tam. Miałem znowu farta i tyle. Aa, i dziękuję za punkty. Pozdrawiam. |