Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zjesz czy nie?
Nie

Nafaszerowanego murzyna ?
  Odpowiedz
Nie :P

Mleczko gęste ? (te słodkie w tubkach, nie wiem jak to nazwać :D )
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Mleko w tubce? Haha
Pamiętam jak za dzieciaka mama mi to kupowała więc z chęcią zjadłbym po tylu latach :)

Hmm... Krupnik? (Taka zupa jakby co Haha)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Chętnie ale taki -> http://image.ceneo.pl/data/products/1696...40-alk.jpg

Hmm gorzką czekoladę?
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Dlatego napisałem że chodzi o zupę :)

Gorzka czekolada... czemu nie.

A może ktoś zjadłby ślimaka?
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Nie, dzięki :)

A może kaczkę po smoleńsku ?
Przepis niżej:D

Bierzemy jedną wypasioną kaczkę. Nie musi być duża wystarczy tłuściutka. Pamiętajmy: im starsza tym twardsza i bardziej żylasta. Wkładamy do brytwanki (lub czegoś co przypomina Samolot marki TU-154 M). Podlewamy obficie alkoholem (najlepiej z tzw"piersiówki, poj. 0,7, 45%)i wrzucamy do rozgrzanego maksymalnie piekarnika (temp. ok 400 stopni C). Kaczkę taką możemy piec z kilkoma burakami, kartoflami, a do smaku dorzucamy kilka rodzynek (ale nie dużo).
  Odpowiedz
Nie ;)
gotowane jaja ?
Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
Pewnie właściwie to ma ochotę ale jaj nie ma akurat :P

Paprykarz Szczeciński?
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Hmm, nie wiem jak to wygląda ale nie ;)

Zupka Chińska ostra VIFON ?
  Odpowiedz
raczej tak :)
kabel od komputera ? :)
[Obrazek: sugnatura-1377869007.png]
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości