Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę 3 kliki
Damianoslawp napisał(a):Łał ale idziesz jak burza do jutra to z 200 głosów będzie

No możliwe, ale boję się że mogą nas zdyskwalifikować ;(

enrique97 napisał(a):Tutaj jest lista proxów. Dzieki nim masz zmienne IP
wejdź w listę ich KLIKNIJ wybiedz jakies ip i wklej ten link gdzie głosuje i zagłosuj. Sposób działa bo oddałem 2 głosy

Działa :) wielkie dzięki :)
Ja przez proxy właśnie 10 głosów dobiłem:) i jeszcze z 10 dobije zaraz :)
131 głosów. :D Trochę przeginamy. :)
dziękuję jeszcze raz wszystkim za głosy :) Nawet nie wiecie co to dla mnie znaczy. Mama była od razu nastawiona że dostanie nagrodę pocieszenia jak wszyscy, a tutaj może się nieźle zdziwić :)
Może przystopujmy bo powiedzą że oszukiwane :) jak ktoś będzie doganiał to wtedy się będzie dobijać :)
A jakie są nagrody ?
Co do nagrody za 1-3 miejsca to nie wiem ale za nagrodę pocieszenia dostaliśmy w tamtym roku różne nasiona, karty do gry i taki mały domek na kluczę do powieszenia na ścianę
Zagłosowałem, z punktami się nie wygłupiaj :) Każdy pomoże z własnej woli, ja również ;)

Głos oddany :) ( punktów nie trzeba )
Codziennie nowości filmowe, Seriale TV, Gry PC, Bajki i wiele innych
Wejdź do chomika
Zostaliśmy przebici! do boju! :D

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości