Lucyfer napisał(a):a nic nie podejrzewali że było tyle głosów ??Niee

Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Zlecę 3 kliki
|
21.09.2012, 17:51
Lucyfer napisał(a):a nic nie podejrzewali że było tyle głosów ??Niee ![]() ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
21.09.2012, 18:42
Ja także oddałem pkt nie chce bo nie ma za co
![]() Powodzenia
22.09.2012, 01:01
Oj tam zaraz gra nie warta świeczki... Za to jaki Twoja mama ma teraz respect na dzielni ^^ Stary, jest dobrze!
![]() Szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem zaangażowania z jakim Odjechani ruszyli do boju! Daliście radę i udowodniliście, że w grupie siła. Ma się te znajomości... heh. Życzę Ci takich sukcesów co roku i przesyłam serdeczne pozdrowienia dla Twojej mamy oczywiście ![]()
22.09.2012, 09:51
Ale Gdybyście widzieli minę tej pani która przegrała z nami
![]() ![]() ![]() Buhay napisał(a):Szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem zaangażowania z jakim Odjechani ruszyli do boju! Daliście radę i udowodniliście, że w grupie siła. Ma się te znajomości... heh.Też jestem pod wrażeniem ![]() ![]() |