Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę Baner na oś czasu i avatar
Wink 
Zlęcę tak jak w temacie tematyka monster energy
banerek z napisem Konrad Sienko i gg :36840954
avatar też Monster z napisem Konrad
czekam na waszą grafikę :D
Twoja wypowiedź nie wiele mówi, rozwiń ją. Podaj więcej szczegółów.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
potrzebuje fajnego banerka cos podobnego tyle oczywiscie lepszego bo sam nie wiem jak sie za to zabrać ;/ bener napis ładny znaczek gg i obok nr gg 36840954
i avatarek też może być podobny do tegoavek z napisem Konrad
konrado napisał(a):Zlęcę tak jak w temacie tematyka monster energy
banerek z napisem Konrad Sienko i gg :36840954

Może się spodoba (kolejnej nie robię :P) - http://img.liczniki.org/20120407/konrad_...807796.png
---
no no ładne Ok
czekaj na jeszcze inne prace może od innych :D
Witaj,

nie należę do grupy "GrafArt" ale przygotowałem dla Ciebie banner. Nieco różni się on od użytkownika Szymon ale myślę że powinien Ci się spotobać. Chętnie wykonam Ci do tego avatar, pisz wtedy do mnie na PW.

[Obrazek: Banner-1337542246.png]
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl