Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę Kilka obrazków
Wow :OO
Co prawda jeszcze trochę ci brakuje do Nicholasa, ale postępy widać:D OLBRZYMIE

Jeśli się nudzisz, i masz ochotę możesz zrobić jeszcze jeden zestaw:P, ale to jeśli chcesz bo mnie nie jest koniecznie potrzebny ale się nie zmarnuje ;-)
]
No dzięki, staram się nie wiem jak mi czas pozwoli bo mam również życie prywatne :)
A i chcę dodać że jestem samoukiem, nie korzystam z żadnych poradników :D
Stop pomagania!
Żadna praca się nie zmarnuje bo równie dobrze za miesiąc czy choćby rok jakiejś osobie się to może przydać więc niczego nie robimy na darmo ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Rozumiem, to tylko tak mówię jak byś chciał coś tworzyć a nie miałbyś co ;-) Bo sam tak mam nieraz że coś bym zrobił ale nie mam pomysłu.
EDIT:
W takim razie jak byście chcieli coś tworzyć a nie mielibyście pomysłu, walcie do tego wątku :P
]
No to może bym coś zrobił nowego, trochę ćwiczę i nie chcę już żadnych banerków, przycisków itp. Bo to już robiłem :D macie pomysł ?
Stop pomagania!
Avek, layout, logo ??
EDIT:
Jak byś chciał to byś mogł zrobić mi logo na forum , nie jest mi ono zbyt potrzebne ale jeśli się nudzisz:P
]
Ale na jakie forum, o szczegóły poproszę barwa forum itp.
Stop pomagania!
Oto styl:
[Obrazek: 22743-1302322512-preview.jpg]

Napis:
"OldSchoolIT" jakiś obrazek z informatyka,czacha z komputerem?, zdaje się na twoją wyobraźnie.
EDIT:
logo w .png bez tła!
]
Hmmm no powiedzmy rozmiary dowolne ?
Stop pomagania!
hmmmm...chyba tak
]