Co prawda jeszcze trochę ci brakuje do Nicholasa, ale postępy widać OLBRZYMIE
Jeśli się nudzisz, i masz ochotę możesz zrobić jeszcze jeden zestaw, ale to jeśli chcesz bo mnie nie jest koniecznie potrzebny ale się nie zmarnuje ;-)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Zlecę Kilka obrazków
|
19.01.2013, 17:52
Wow
Co prawda jeszcze trochę ci brakuje do Nicholasa, ale postępy widać OLBRZYMIE Jeśli się nudzisz, i masz ochotę możesz zrobić jeszcze jeden zestaw, ale to jeśli chcesz bo mnie nie jest koniecznie potrzebny ale się nie zmarnuje ;-)
]
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
No dzięki, staram się nie wiem jak mi czas pozwoli bo mam również życie prywatne
A i chcę dodać że jestem samoukiem, nie korzystam z żadnych poradników
Stop pomagania!
19.01.2013, 17:58
Żadna praca się nie zmarnuje bo równie dobrze za miesiąc czy choćby rok jakiejś osobie się to może przydać więc niczego nie robimy na darmo
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Rozumiem, to tylko tak mówię jak byś chciał coś tworzyć a nie miałbyś co ;-) Bo sam tak mam nieraz że coś bym zrobił ale nie mam pomysłu.
EDIT: W takim razie jak byście chcieli coś tworzyć a nie mielibyście pomysłu, walcie do tego wątku
]
21.01.2013, 06:53
No to może bym coś zrobił nowego, trochę ćwiczę i nie chcę już żadnych banerków, przycisków itp. Bo to już robiłem macie pomysł ?
Stop pomagania!
Avek, layout, logo ??
EDIT: Jak byś chciał to byś mogł zrobić mi logo na forum , nie jest mi ono zbyt potrzebne ale jeśli się nudzisz
]
Oto styl:
Napis: "OldSchoolIT" jakiś obrazek z informatyka,czacha z komputerem?, zdaje się na twoją wyobraźnie. EDIT: logo w .png bez tła!
]
|