Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę Zachomikowanie Folderu
Witam :)
Zlecę zachomikowanie folderu z filmami XXX. Za zachomikowanie dam punkt reputacji, a jak chomik, który zachomikuje jest trochę wypromowany, to dam także punkty ;)
LINK DO FOLDERU: http://chomikuj.pl/Marcin-2012/Filmy+XXX+Do+200+MB
Kto zachomikuje, niech w poście da swoją nazwę chomika :)
Pozdrawiam Cool
(17.08.2012, 20:37)Marcin-2012 napisał(a): Za zachomikowanie dam punkt reputacji, a jak chomik, który zachomikuje jest trochę wypromowany, to dam także punkty ;)

Punkty reputacji to nie waluta! Przyznawanie ich za zachomikowanie jakiegoś folderu jest nie fair.

Jeżeli chcesz zlecić chomikowanie od siebie powinieneś zapłatę uiszczać w punktach chomikowych. Jeżeli nie chcesz płacić małym chomikom to po prostu napisz tutaj kryteria, które muszą spełnić.
OK, dam trochę punktów, ale dla chomika, który jest trochę wypromowany :)
Dopiero rozkręcam nowego chomika, jeżeli satysfakcjonuje Ciebie ok 2000tys pkt za pobrania dziennie to mogę zachomikować Twój folder. Reklamuję go od kilku dni więc za jakiś czas ruch będzie większy. Napisz ile proponujesz pkt za zachomikowanie...
Ja mam pustego chomika, ale troszkę wypromowany jest. Mi wystarczy 1000 punktów, zgoda ? ;)