Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę Zachomikowanie ode mnie folderów na innego chomiika.
Witam,
Szukam osoby, która zachomikuje od chomika Filmy_Popularno-Naukowe foldery na innego chomika, do którego podam chętnemu dane na chomikowym pw. Oferuję 40tyś pkt za zachomikowanie całości. Ewentualnie możliwa jest negocjacja. Piszcie na chomika: Filmy_Popularno-Naukowe
A muszą być wymagania, Jakieś 300 odwiedzin minimalnie ??
Stop pomagania!
Nie, to nie o to chodzi, ja ci podaję nazwę chomika i hasło, a ty tam chomikujesz.
A to ja Chętny :)
Ale z ceną Się nie zgadzam trochę za mało Na tyle chomikowania :) Może 65k ???
Stop pomagania!
52 tyś i ani pkt więcej, jak się zgadzasz, to napisz na chomika, tak jak w temacie
Ja się zgadzam na 52 tys :) Pisz do mnie na Pw :P